Werkwijze Flow!

Heeft er wel eens iemand écht goed naar jouw huid gekeken?

Je wilt graag het beste voor jouw huid, maar hebt geen idee welk huidtype en welke huidconditie je hebt. Als je voor het cosmeticaschap in de winkel staat, kun je geen keuze maken. Er staan zoveel producten én ze claimen allemaal 'de beste' te zijn. Ingrediënten zijn jou grotendeels onbekend, laat staan wat de werking is voor jouw huid.

Hoe zou je het vinden meer te weten en leren over jouw huid? Niet alleen te zien wat de conditie van je huid aan de buitenkant is, maar ook de gezondheid van binnenuit. Want vaak zit er meer verstopt dan je denkt.
Met behulp van een uitgebreide vragenlijst, persoonlijke intake én huidscan kijk ik graag met je mee.

Voordelen voor jou:

✔ Je weet welk huidtype je hebt
✔ Kunt de juiste keuze maken qua producten en behandelingen
✔ Ontdekt onderliggende huidproblemen


Opbouw behandelingen

Stap 1. Intake

Stap 2. Huidscan

Stap 3. Behandeling

Stap 4. Adviesgesprek


Stap 1. Intake

Voor iedere behandeling starten we opnieuw met een korte intake. We bespreken jouw huidwensen, huidconditie en eventuele wijzigen in jouw gezondheid en/of medicatie, zodat we nog steeds hetzelfde doel voor ogen hebben.
Kom je voor het eerst bij Flow!? Dan start je met het invullen van een online vragenlijst. Aan de hand van deze vragen kan ik mij alvast verdiepen in jouw huid en wensen. Vervolgens bespreken we de vragen, maken een huidscan en stellen samen een behandelplan voor jouw huid op. In dit plan vind je altijd een combinatie van behandelingen, lifestyle tips en producten voor thuisgebruik. Deze samenwerking is nodig om maximaal resultaat te behalen; een stralende en gezonde huid.


Stap 2. Huidscan

Je wilt graag goede producten voor jouw huid, maar hebt geen idee wat jouw huid nodig heeft. Welk merk moet je kiezen, welke ingrediënten passen bij jouw huid en nog belangrijker: wat is jouw huidtype? Ik wil jou graag helpen!

Met behulp van de SkinScanner kunnen we dieper in jouw huid kijken. Niet alleen zichtbare-, maar juist ook onzichtbare huidschade brengen we in beeld. Denk hierbij aan onzuiverheden, vocht tekort, pigmentvlekken en huidveroudering. Aan de hand van deze informatie én jouw huidwensen maken we samen een behandelplan en ontvang je een persoonlijk, op jouw huid afgestemd, advies!


Stap 3. Behandeling

Bij Flow! huidverbetering is iedere behandeling uniek en bepaal je zelf hoe de behandeling wordt opgebouwd. Heb je een huidprobleem of specifieke huidwens en wil je deze graag aanpakken? Dan stemmen we de behandeling en producten voor thuisgebruik natuurlijk volledig hierop af.

Iedere behandeling bestaat uit twee vaste handelingen, oppervlakte reiniging én 24h. crème. De rest van je Power Treatment kunnen we samen, in overleg, vormgeven. Ook kleine onderdelen zoals epileren/harsen kun je aan je behandeling toevoegen, mits de tijd het toelaat.


Stap 4. Adviesgesprek

Na iedere behandeling en uitgebreide intake geef ik een persoonlijk product advies voor thuis. Het beste resultaat behalen we door samen te werken aan jouw huidwens. Huidverbeterende behandelingen in mijn praktijk én de producten van IK Skin Perfection voor thuis.