BESTEL JOUW FAVORIETE PRODUCTEN ONLINE

Webshop

Bij Flow! huidverbetering kiezen wij uitsluitend voor huidvriendelijke, 100% natuurlijke, producten. Zonder parfum, parabenen en andere huidonvriendelijke ingrediënten. 

WAAROM IK SKIN PERFECTION?
- Ieder product heeft een unieke formule met ingrediënten die elkaars werking versterken
- De pH-waarde van de producten is afgestemd op de natuurlijk pH-waarde van jouw huid
- De producten zijn ook geschikt voor de (zeer) gevoelige huid en veilig te gebruiken tijdens chemokuren en intensieve medicatie.

Heb jij vragen over onze producten óf mogen wij jou voorzien van een persoonlijk advies? Klik op de blauwe button en stuur ons een bericht.

ONZE VOORWAARDEN:
- Snelle levering
- Altijd persoonlijk advies
- Gratis ophalen, of verzending vanaf 100 euro


Reiniging

Reinigen van de huid is de allerbelangrijkste stap in jouw huidverbeteringsroutine. Alleen met een schone huid kun je jouw eerste stap zetten naar maximale huidverbetering. De milde reinigingsproducten van IK Skin Perfection brengen jouw huid terug naar haar natuurlijke basis, werkstoffen worden beter opgenomen en vuil verwijderd.

Gebruik: 's Morgens en 's avonds je gezicht wassen met de SILK / FOAM en lauwwarm water, voordat je het serum aanbrengt.


24h. crème

Een gezonde huid, dat wensen we allemaal. Daarom is het belangrijk je huid dagelijks te voorzien van een beschermende 24H. crème. Deze ondersteunt de huid en beschermt haar tegen invloeden van buitenaf. Afhankelijk van je huidtype kies je voor een voedende, verstevigende, hydraterende of matterende crème.

Gebruik: 's Morgens en 's avonds aanbrengen op een schone huid, vergeet niet in de ochtend ook een SPF aan te brengen.


Oogcrème

De huid rondom onze ogen is het meest kwetsbaar, omdat deze super dun is. Het is daarom super belangrijk deze huid extra
aandacht te geven door middel van een oogcrème.

Gebruik: Twee keer per dag aanbrengen op een schone gereinigde huid rondom het oog.


Maskers

Een masker is dé oppepper voor iedere huid en mag niet ontbreken in jouw huidverbeteringsroutine. Hydrateren, kalmeren en verzorgen
(Double masker) OF reinigen en stimuleren van de doorbloeding (Detox masker).

Gebruik: Twee keer per week aanbrengen op een schone gereinigde huid.


Serums

Een serum zit boordevol vitaminen en antioxidanten en werkt doeltreffend om huidproblemen bij de bron aan te pakken. Door de lage pH-waarde dringen serums diep door in je huid en voeden zo de huid van binnenuit, in de diepere huidlagen.
Een serum is dus perfect als je een specifieke huidwens of huidprobleem hebt en deze wilt aanpakken! 

Gebruik: 's Morgens en/of 's avonds, afhankelijk van je huidwens, aanbrengen na de reiniging en voor de 24H. crème.
Gebruik fruitzuren: Volgens opbouwschema, afhankelijk van jouw huidtype.


Zonbescherming

Teveel zonlicht kan ernstige huidschade veroorzaken en veroudert je huid. Een goede zonbescherming is dus absoluut noodzakelijk in de strijd tegen huidveroudering, rimpels en pigmentvlekken.

Gebruik: Iedere ochtend, ook in de winter, aanbrengen over de 24H. crème. Smeer zo nodig extra gedurende de dag.


Medical

Een gezonde huid bij intensieve medische behandelingen en/of medicatie. Krachtige producten en toch geschikt voor de extreem gevoelige huid. Versterkt de barrièrefunctie van je huid en kalmeert deze. 

Gebruik: Voor persoonlijk advies, neem contact met ons op.


Mix-it infusions

In het voorjaar en de zomer heeft je huid andere behoeften dan in het najaar en de winter. Met deze huidoliën kan je jouw IK Skin Perfection producten perfect afstemmen op het seizoen. De oliën geven een gevoel van luxe, beleving en comfort.

Gebruik: Deze drie heerlijk geurende huidoliën zijn te mixen met alle crèmes en serums.


Persoonlijk advies nodig? Wij helpen jou graag!