ONTDEK DE OORZAAK VAN JOUW HUIDPROBLEEM

Huidverbetering op maat

Huidproblemen zijn, met de juiste analyse en persoonlijk advies, te verminderen, verhelpen en/of voorkomen. Maar welke producten passen bij jouw huidtype en huidwens? Ik help je graag! 

Door behandelingen en producten af te stemmen op jouw huidwensen én huidconditie, kun je de gezondheid van je huid aanzienlijk verbeteren!

TOTAAL CONCEPT

Bij Flow! huidverbetering kies je altijd voor een totaal concept. De combinatie van behandelingen in onze praktijk én producten voor thuisgebruik versterken elkaar voor maximaal resultaat.

Iedere behandeling wordt, iedere keer weer, volledig afgestemd op jouw huidwensen. Hiervoor reserveren wij altijd extra tijd, zodat dit niet ten koste gaat van de behandeltijd.

Op deze manier streven we samen naar: Een stralende huid én maximale huidverbetering!

 

Team Flow! huidverbetering

 

Kim

Eigenaresse en Allround huidspecialist

Mijn grootste passie is huidverbetering! Ik vind het fantastisch om nauw betrokken te zijn bij jou als klant en samen te streven naar een stralende huid. Met als resultaat: maximale huidverbetering!

Steeds meer klanten ervaren huidproblemen en/of extreme gevoeligheid van hun huid. Allergieën komen steeds vaker voor en ook de bewustwording van wat we nou eigenlijk op onze huid smeren stijgt. Klanten weten en lezen steeds meer, zoeken 'het beste' voor de huid.
Vanuit dat oogpunt is Flow! huidverbetering ontstaan. Ik wil graag een totaal concept bieden voor iedereen met specifieke huidwensen en/of huidproblemen.

Mede daarom heb ik gekozen voor de huidverbeterende producten van IK Skin Perfection. Producten op natuurlijke basis, zonder o.a. parfum, parabenen en minerale oliën.

Ook blijf ik mezelf verder ontwikkelen door het volgen van opleidingen en trainingen en vind ik het delen van mijn kennis met jou en collega schoonheidsspecialisten in opleiding, super leuk.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten bij Flow! huidverbetering in Didam.

Lianne

Allround huidspecialist

Mijn naam is Lianne en ik stel mij graag aan jullie voor.

Na de zomervakantie start ik met het laatste jaar van mijn opleiding tot allround schoonheidsspecialiste en zal ik mijn stage bij Kim in haar praktijk gaan volgen.
De processen in de huid en hoe wij als specialist daar op in kunnen spelen om het beste resultaat naar boven te halen vind ik heel interessant.
Klanten helpen met het oplossen van huidproblemen en ze op die manier weer beter te laten voelen is wat voor mij dit vak zo mooi maakt.
 

Ik hoop het komende schooljaar veel te leren over o.a. allergieën, huidaandoeningen, bindweefselmassage en het opstellen van een behandelplan. Omdat Kim veel ervaring heeft op dit gebied en breed is opgeleid spreekt Flow! huidverbetering mij erg aan.

Ik heb erg veel zin om aan mijn stage te beginnen en jullie te leren kennen.