OVER KIM

Graag wil ik mij aan u voorstellen. Mijn naam is Kim Snapper - Huijbers.  Ik ben 32 jaar, getrouwd met Tom en trotse mama van onze zoon Noud en dochter Kes! In mijn vrije tijd houd ik van shoppen, leuke dingen doen met mijn gezin en vriendinnen, lekker eten en het spelen van gezelschapsspellen.
 
Mijn grootste passie is huidverbetering! Na het behalen van mijn basis diploma schoonheidsspecialiste ben ik mij verder gaan specialiseren. Zo heb ik de opleiding allround schoonheidsspecialiste afgerond, diverse specialisaties (o.a. acne) behaald én een cursus dermatologie voor schoonheidsspecialisten gevolgd. Door het ontwikkelen van deze kennis ligt mijn interesse vooral bij de behandeling van huidproblemen zoals acne, rosacea, huidveroudering én de extreem gevoelige huid.
 
Na ruim tien jaar als schoonheidsspecialiste bij apotheek Didam te hebben gewerkt, was ik toe aan deze nieuwe uitdaging! Bij Flow! huidverbetering staan kwaliteit, persoonlijke aandacht en huidverbetering centraal. Het is voor mij ontzettend belangrijk om samen met jou te werken aan een mooie en vooral gezonde huid.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten bij Flow! huidverbetering in Didam.