AL JOUW HUIDWENSEN IN ÉÉN BEHANDELING

Power treatment

Jouw huid verandert, en zo ook jouw huidwensen. Bij je vorige bezoek voelde je huid trekkerig aan en hebben we daarom de behandeling en producten voor thuisgebruik afgestemd op het vochttekort in jouw huid. Deze keer heeft de huid andere behoeften, doordat je bijvoorbeeld op vakantie geweest bent en veel gezwommen hebt in de zee. Een standaard behandeling voldoet niet aan deze wensen.

Daarom is bij Flow! huidverbetering iedere behandeling uniek. Voorafgaand aan jouw behandeling beslissen we samen, aan de hand van een korte intake, wat jouw huid op dat moment nodig heeft.  Je kunt losse onderdelen toevoegen zoals het epileren en/of harsen, maar ook kiezen voor een intensief speciaal masker OF extra lange massage. Jouw wensen zijn doorslaggevend, mits de gekozen behandeltijd dit toelaat.

VOORDELEN VOOR JOU:
Je kunt zelf jouw ideale behandeling samenstellen
- Iedere behandeling is uniek en anders
- Geen extra en/of verborgen kosten

 


Keuze Power treatment

Je maakt een keuze tussen onderstaande behandelingen door een tijd te kiezen. Des te meer minuten, des te meer verschillende onderdelen we kunnen toevoegen aan jouw ideale behandeling. Heb je hulp nodig bij deze keuze? Neem contact met ons op.

 

Opbouw Power treatment

STAP 1. Boek een
POWER TREATMENT

STAP 2. Intake en huidscan

STAP 3. Behandeling samenstellen

STAP 4. Reiniging en peeling

STAP 5. Epileren, harsen en/of onzuiverheden verwijderen

STAP 6. Massage en
intensief masker

STAP 7. 24h. crème en zonbescherming

STAP 8. Huid- en product
advies voor thuis