ONZUIVERE HUID

Onzuiverheden / acne ontstaan meestal in de pubertijd, hét moment waarop uiterlijk steeds belangrijker wordt. Acne is super vervelend en vaak zonder hulp lastig te behandelen. Met heftige huidontstekingen, grove poriën en blijvende littekens als gevolg. De juiste behandeling, advies en producten voor thuisgebruik kunnen acne zeker verminderen en zelfs verhelpen.
Wist je dat acne behandelingen door uw aanvullende zorgverzekering vaak vergoed worden? Informeer naar de mogelijkheden.

 

GEVOELIGE HUID

De (extreem) gevoelige huid reageert allergisch op veel producten. Dit komt bijna altijd door de toevoeging van huidonvriendelijke ingrediënten in cosmetica zoals parabenen, geur- en kleurstoffen. Kenmerken van een gevoelige huid zijn: roodheid, droogte, schilfers en jeuk. 
De producten van IK Skin Perfection zijn veilig te gebruiken voor de gevoelige/gestreste huid en kalmeren de huid. Zo krijgen we samen ook de gevoelige huid onder controle.


KWETSBARE HUID DOOR MEDICATIE, CHEMO EN/OF BESTRALING

Een kwetsbare/aangedane huid door medicatie is vaak overgevoelig, droog en dof. Er gebeurt in deze periode veel met uw huid. De huid heeft rust, intensieve verzorging en vooral comfort nodig.
IK Skin Perfection is de enige huidverzorging die mag worden ingezet
bij chemotherapie, bestraling en intensieve medicatie.