EEN BEHANDELING BIJ DE SCHOONHEIDSSPECIALISTE

Vaak hoor ik van klanten die voor het eerst, of sinds lange tijd weer in mijn behandelstoel liggen: ‘Heerlijk even tijd voor mezelf, dit ga ik beslist vaker doen’. Tijd voor uzelf, maar zeker tijd en aandacht voor uw huid is heel belangrijk. Vroeger werd een bezoek aan de schoonheidssalon gezien als pure luxe, tegenwoordig weten steeds meer vrouwen, mannen en jongeren de weg naar de schoonheidsspecialiste te vinden.

Een bezoek aan de schoonheidsspecialiste werkt niet alleen ontspannend, maar helpt mee uw huid in optimale conditie en gezondheid te houden. Onze huid is ons grootste orgaan, beschermt ons tegen invloeden van buitenaf zoals zonlicht en kou, maar zorgt ook voor een barrière tegen ziektekiemen en de afgifte van afvalstoffen. Een goede conditie van onszelf én onze huid is dus wel degelijk van belang.
Goede huidverzorging en bezoek aan de schoonheidsspecialiste kunnen u daarbij helpen. Maar wat kunt u van een bezoek verwachten?

Waarom?
Waarom naar een professionele schoonheidssalon gaan, als ook in de winkels allerlei soorten huidverzorging, producten en apparatuur te koop is? De belangrijkste reden om een schoonheidsspecialiste te bezoeken is het in topconditie brengen en houden van uw huid! Hieronder nog drie goede redenen om wél naar een schoonheidsspecialiste te gaan.

  1. U bent geen expert
    Een ANBOS erkende schoonheidsspecialiste heeft een intensieve opleiding afgerond en beschikt over uitgebreide kennis. Gecombineerd met ervaring kan zij u voorzien van persoonlijk advies, afgestemd op uw huidwensen! Een schoonheidsspecialiste werkt met hoogwaardige producten, die meer werkstoffen bevatten dan de producten van de supermarkt en drogist.
  1. Behandeling van huidproblemen
    Zeker als u te maken heeft met een huidprobleem, zoals acne, (extreem) gevoelige huid en/of aangedane huid door medicatie, is het raadzaam een professionele salon te bezoeken. Een mooie huid komt immers niet uit een potje, maar ontstaat door een intensieve samenwerking tussen de specialist en de klant.
  1. Een moment voor uzelf
    Even tijd voor uzelf en uw gezondheid is ook een goede reden naar de schoonheidssalon te gaan. Tijdens de behandeling kunt u even helemaal relaxen en is alle aandacht voor u.


Gezichtsbehandeling

Komt u voor het eerst bij Flow! huidverbetering dan starten we altijd met een uitgebreide intake. Tijdens dit gesprek kijken we samen naar uw huid, uw conditie/leefgewoonten en bespreken we uw huidwensen! Hebben we al deze punten besproken en samen een behandeltraject opgesteld dan starten we met de behandeling. De complete behandeling (75 minuten) is bij Flow! de meest geboekte behandeling en bestaat uit een aantal standaard elementen, die we vervolgens uitbreiden met uw wensen en behoeften.
We starten de behandeling met een oppervlakte reiniging, hiermee ontdoen we uw huid van vuil, make-up en afvalstoffen. Hierna kunnen losse behandelingen uitgevoerd worden, zoals epileren, verven en/of harsen.
Vervolgens een diepte reiniging (peeling/scrub), om ook dode huidcellen te verwijderen en uw huid nog toegankelijker te maken voor werkzame stoffen uit bijvoorbeeld de serums en het masker. Het verwijderen van onzuiverheden en een heerlijk ontspannende gezichtsmassage. Dit is het moment om even te ontspannen en vooral te genieten van uw ‘ik-moment’. Na de massage brengen we een masker aan, aangepast op uw huidwens en huidconditie, masseren we uw hoofdhuid of handen en sluiten we de behandeling af met een 24H crème. Tot slot ontvangt u altijd een persoonlijk behandel- en product advies voor thuis!

 

Hoe vaak?
De frequentie van uw bezoek hangt af van uw huidwens. Zo adviseer ik bij huidverbetering elke 4 tot 6 weken een behandeling én bij huidverzorging en ontspanning elke 6 tot 8 weken.
Natuurlijk zijn er ook klanten die 4 of soms 2 keer per jaar komen. Ieder moment voor uzelf is er één!

 

Genieten!
Er zijn nog genoeg andere redenen om uw huid goed te verzorgen en regelmatig naar de schoonheidsspecialiste te gaan. Ervaar het zelf! Maak nu een afspraak en gun uzelf een moment van rust en ontspanning in de schoonheidssalon!

 

Uw schoonheidsspecialiste, Kim