Flow! huidverbetering biedt een breed scala aan behandelingen en werkt volgens het unieke  '4-fasen reset programma' dat uw huid gegarandeerd verbeterd.  Met deze vier stappen resetten, herstellen, stimuleren en onderhouden we uw huid. Elke fase binnen dit programma heeft haar eigen unieke producten en behandelingen en uw huid wordt klaargestoomd voor de volgende fase,  met als doel: Maximale huidverbetering.

Fase 1: Reset your skin
Fase 2: Let's repair fase
Fase 3: Renewed effects
Fase 4: Maximum results

Iedere behandeling bij Flow! huidverbetering wordt afgestemd op uw wensen en de conditie van uw huid op dat moment. Daarom starten we iedere behandeling weer opnieuw met een uitgebreide huidanalyse. Het is erg belangrijk uw wensen en huidconditie in kaart te brengen, zodat een passend en persoonlijk behandelplan opgesteld kan worden.

Om het effect van de 4-fasen behandelmethode te bevorderen is het belangrijk uw huid ook thuis op de juiste manier te verzorgen.

     FASE 1: RESET YOUR SKIN

Komt u voor het eerst bij Flow!, dan starten we altijd met de RESET behandeling. In deze eerste fase wordt uw huid terug gebracht naar haar natuurlijke basis en huidconditie. De combinatie van de milde maar effectieve producten tijdens de behandeling en het volledig op uw huidconditie afgestemde thuisverzorgingsprogramma zorgen ervoor dat we het immuun-systeem van uw huid herstellen.

     FASE 2: LET'S REPAIR

Als uw huid weer volledig in balans is , volgt fase 2. Deze behandeling en de producten voor thuis gebruik zijn intensiever, waarmee we het conditieniveau van uw huid verder opbouwen. Zo gaan we een dubbele reiniging toepassen en versterken we de conditie van uw huid door een intensief masker. Naast de buitenkant van het lichaam (uw huid) laat ik u in deze fase kennismaken met de verzorging (o.a. voeding) van binnenuit.

     FASE 3: RENEWED EFFECTS

In deze derde fase zult u merkbare resultaten zien, doordat huidproblemen en huidwensen doelgericht worden aangepakt. Uw huid wordt intensief behandeld en unieke serums worden aan de behandeling toegevoegd. Met als hoofddoel uw specifieke huidwensen zoals pigmentatie, huidveroudering, couperose en acne. Deze fase verbetert de kwaliteit van uw huid, verminderen huidproblemen en zorgen we voor een gezonde huid.

     FASE 4: MAXIMUM RESULTS

Fase 4 is de laatste en meest effectieve fase, gericht op het behouden van uw gezonde huidconditie en beschermen tegen invloeden van buitenaf. In deze fase gaan we voor blijvend resultaat en maximale huidverzorging, door o.a. gebruik te maken van fruitzuren. Ook worden aan deze behandelingen speciale huidoliën toegevoegd, die zorgen voor een heerlijke geursensatie en een behandeling vol luxe. 

 

Welke fase geschikt is voor uw huid, bepalen we altijd samen. Afhankelijk van de huidconditie, het weer en uw huidwensen.

Komt u voor het eerst bij Flow! huidverbetering? Reserveer dan de introductie behandeling!


SPECIAAL VOOR NIEUWE KLANTEN - 3 KEER VOORDEEL VOOR MAAR € 79,00

Ervaar de kracht van groene cosmeceuticals en maak kennis met de 100% natuurlijke producten
van IK Skin Perfection.

U ontvangt:

✓ Reset your Skin gezichtsbehandeling - 60 minuten
    Inhoud behandeling: intake, reiniging, huidanalyse, peeling, onzuiverheden     
    verwijderen, massage, masker, dag- en oogcrème.
✓ Reset Skincare Box (t.w.v. € 39,95)
✓ 24H crème, full size, afgestemd op jouw huidtype (t.w.v. minimaal € 37,95).

* Deze aanbieding is niet geldig in combinatie met andere acties en is uitsluitend te boeken voor nieuwe klanten.


Naast complete gezichtsbehandelingen en intensieve huidverbetering kunt u bij Flow! natuurlijk ook een afspraak maken voor losse behandelingen.

✓ Epileren wenkbrauwen
Harsen bovenlip, kaaklijn en/of kin
✓ 
Verven wimpers en/of wenkbrauwen